Home > Laptop Accu Lenovo > Accu ThinkPad W550s Lenovo

Laptop Accu Lenovo ThinkPad W550s

batterij voor LENOVO ThinkPad W550s

batterij certificering

Lenovo ThinkPad W550s Laptop Accu Kopen Online (2060mAh 11.4V)

Deze Nieuwe LENOVO ThinkPad W550s Accu van Lenovo is uitvoerig getest en levert daarom een betrouwbare voeding voor je laptop.Jou laptop met gemak de hele dag door kan worden gebruikt.

Prijs :
€ 89.50
Type Accu:
Li-ion
Kleur :
Nior
Spanning :
11.4V
Capaciteit :
2060mAh

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie
batterij voor LENOVO ThinkPad W550s

batterij certificering

LENOVO ThinkPad W550s AC Adapter

ThinkPad W550s Lenovo Laptop Accu kopenaccu.com Levering binnen 24 uur met acceptgiro.Deze goedkoopste Accu LENOVO ThinkPad W550s is de beste keuze voor uw laptop.

Prijs :
€ 34.78
Adaptor :
voor Lenovo
Kleur :
Zwart
Conditie :
Nieuw

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie

Beschrijving

Deze Accu LENOVO ThinkPad W550s is de beste keuze voor uw LENOVO ThinkPad W550s laptop. De accu levert een spanning van 11.4V en heeft een maximale capaciteit van . De accu heeft cellen. Hierdoor kunt u lang onafhankelijk van de netstroom gebruik maken van uw laptop. De perfecte keus voor vervanging van uw originele LENOVO ThinkPad W550s accu of als tweede reserve laptop accu. Alle onze hoogwaardige vervangende accu's voor laptops van LENOVO ThinkPad W550s geweest getest en bewezen wedstrijd en/of hoger zijn dan de originele Lenovo batterijprestaties en zijn 100% compatibel met de specificaties van de fabrikant van het originele. Elk stukje van onze vervangende batterij voor LENOVO ThinkPad W550s is getest en gevalideerd op Lenovo systemen om de veiligheid voor uw Lenovo laptop. Deze batterij voor LENOVO ThinkPad W550s wordt geleverd met 2 jaar beperkte garantie.

Deze LENOVO ThinkPad W550s accu is voorzien van hoogwaardige cellen. Deze cellen garanderen de beste energie per gewicht ratio waardoor uw laptop niet zwaar wordt. Daarnaast hebben de cellen een lange levensduur en gaan ze bij goed gebruik jaren mee zonder veel capaciteit te verliezen. Wel is het bij een accu belangrijk dat u de accu niet helemaal leeg laat lopen om diepontlading te voorkomen. Houd de LENOVO ThinkPad W550s accu zo mogelijk altijd boven de 10% en bij opslag voor langere tijd rond de 50% lading. Dan kunt u het langst van de laptop accu genieten.

100% gloednieuwe. beste vervanging voor de originele LENOVO ThinkPad W550s batterij

Nieuwe LENOVO ThinkPad W550s accu moet worden opgeladen vóór gebruik.

Zorgvuldigheid Lees vertellen boek van batterij, gebruik commendam batterij.

Nieuwe en oude niet maken of ander model batterij uitgesteld.

Probeer niet te benutten LENOVO ThinkPad W550s wedergeboorte warm up, gratis, of op andere wijze.

Laat niet LENOVO ThinkPad W550s batterij kortsluiting.

Niet warm van laptopbatterij voor LENOVO ThinkPad W550s of verlies het in water.

Moet opstijgen LENOVO ThinkPad W550s batterij vanaf adapter wanneer batterij lange tijd geen gebruik.

Als u niet uw ThinkPad W550s laptop voor een periode van tijd gebruikt, u dient volledig te ontladen dan laad de LENOVO ThinkPad W550s batterij.

Hoe gaat mijn LENOVO ThinkPad W550s Laptop Accu langer mee?

1. Stel de batterij ThinkPad W550s niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de batterij. Laat de accu dus niet in de zon liggen, niet te dicht bij een hittebron en zeker niet in de auto op een hete dag.

2. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de ThinkPad W550s laptop batterij en de laptop zelf.

3. Stel de batterij nooit bloot aan vorst, hitte, vocht of regen. Leg de Lenovo ThinkPad W550s batterij nooit in een vriezer, oven of magnetron.

4. Laat de ThinkPad W550s batterij niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.

5.Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL: contact@kopenaccu.com.

Wanneer jouw laptop accu helaas stuk is, kun je deze laptop accu uitstekend als vervanging gebruiken. Maar het is ook handig om een reserve accu te hebben, voor het geval dat de originele defect gaat, of voor onderweg bijvoorbeeld. Zo heb je altijd een extra volle accu bij je voor in de trein, in het park of op een lange vlucht.

  Compatible met de volgende modellen:

 • LENOVO ThinkPad X250
 • LENOVO ThinkPad T550
 • LENOVO ThinkPad L450
 • LENOVO ThinkPad L450
 • LENOVO ThinkPad W550s
 • LENOVO ThinkPad X240
 • LENOVO ThinkPad T440s

  Geschikt voor de volgende partnummers:

 • LENOVO 45n1108
 • LENOVO 45n1111
 • LENOVO 45n1113