Home > Lenovo Laptop Accu > Accu ThinkPad P50 Lenovo

ThinkPad P50 Lenovo Laptop Accu

batterij voor Lenovo ThinkPad P50 batterij certificering

Laptop Accu voor ThinkPad P50 Lenovo Beste Prijs (4360Ah 15.2V)

Nieuwe Lenovo ThinkPad P50 Accu Laptop altijd voorradig en direct leverbaar,De juiste Lenovo Accu voor de beste prijs,snelle levering en altijd 2 jaar garantie!

Prijs :
€ 83.31
Type Accu:
Li-ion
Kleur :
Zwart
Spanning :
15.2V
Capaciteit :
4360Ah

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie
batterij voor Lenovo ThinkPad P50 batterij certificering

Lenovo ThinkPad P50 AC Adapter

Deze Accu Lenovo ThinkPad P50 van Lenovo is uitvoerig getest en levert daarom een betrouwbare voeding voor je laptop. Levering binnen 24 uur met acceptgiro.

Prijs :
€ 34.78
Adaptor :
voor Lenovo
Kleur :
Zwart
Conditie :
Nieuw

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie

Beschrijving

Deze Accu Lenovo ThinkPad P50 is de beste keuze voor uw Lenovo ThinkPad P50 laptop. De accu levert een spanning van 15.2V en heeft een maximale capaciteit van . De accu heeft cellen. Hierdoor kunt u lang onafhankelijk van de netstroom gebruik maken van uw laptop. De perfecte keus voor vervanging van uw originele Lenovo ThinkPad P50 accu of als tweede reserve laptop accu. Alle onze hoogwaardige vervangende accu's voor laptops van Lenovo ThinkPad P50 geweest getest en bewezen wedstrijd en/of hoger zijn dan de originele Lenovo batterijprestaties en zijn 100% compatibel met de specificaties van de fabrikant van het originele. Elk stukje van onze vervangende batterij voor Lenovo ThinkPad P50 is getest en gevalideerd op Lenovo systemen om de veiligheid voor uw Lenovo laptop. Deze batterij voor Lenovo ThinkPad P50 wordt geleverd met 2 jaar beperkte garantie.

Deze Lenovo ThinkPad P50 accu is voorzien van hoogwaardige cellen. Door middel van de ingebouwde chip is hij beveiligd tegen oververhitting en kortsluiting. De accu kan geladen worden wanneer u dat wil; u hoeft niet te wachten tot de hij volledig leeg is (de accu heeft dus geen last van het zogenaamde 'geheugen-effect'). Overtuig uzelf van de kwaliteit van deze accu: test hem 45dagen lang; als u niet volledig tevreden bent, kunt u de accu retourneren voor volledige restitutie van uw aankoopbedrag. U kunt deze korting ThinkPad P50 laptop batterij met lage prijs.Snel Geleverd! Deze accu voldoet aan de strengste Europese eisen en richtlijnen.

Hoe gaat mijn Lenovo ThinkPad P50 Laptop Accu langer mee?

1. Stel de batterij ThinkPad P50 niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de batterij. Laat de accu dus niet in de zon liggen, niet te dicht bij een hittebron en zeker niet in de auto op een hete dag.

2. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de ThinkPad P50 laptop batterij en de laptop zelf.

3. Stel de batterij nooit bloot aan vorst, hitte, vocht of regen. Leg de Lenovo ThinkPad P50 batterij nooit in een vriezer, oven of magnetron.

4. Laat de ThinkPad P50 batterij niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.

5.Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL: service@kopenaccu.com.

Wanneer jouw laptop accu helaas stuk is, kun je deze laptop accu uitstekend als vervanging gebruiken. Maar het is ook handig om een reserve accu te hebben, voor het geval dat de originele defect gaat, of voor onderweg bijvoorbeeld. Zo heb je altijd een extra volle accu bij je voor in de trein, in het park of op een lange vlucht.

  Compatible met de volgende modellen:

 • Lenovo ThinkPad P50

  Geschikt voor de volgende partnummers:

 • Lenovo 00NY490
 • Lenovo 00NY491
 • Lenovo 00NY492
 • Lenovo 00NY493
 • Lenovo SB10H45075
 • Lenovo SB10H45076
 • Lenovo SB10H45077
 • Lenovo SB10H45078