Home > Laptop Accu Dell > Accu Dell CYDWV

CYDWV Dell Laptop Accu

batterij voor Dell CYDWV batterij certificering

Dell CYDWV Laptop Accu Topkwaliteit (5200mAh 11.1v)

Deze originele dell CYDWV Accu is 100% identiek aan uw oorspronkelijke batterij,met gegarandeerd identieke capaciteit.Voldoet aan alle veiligheids- en compatibiliteitseisen,met 24 maanden garantie.

Prijs :
€ 46.21
Type Accu:
Li-ion
Kleur :
Negro
Spanning :
11.1v
Capaciteit :
5200mAh

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie
batterij voor Dell CYDWV batterij certificering

Dell CYDWV AC Adapter

Deze Dell CYDWV Accu is de juiste keus voor u! De accu is voorzien van 2 jaar volledige garantie en u heeft 45dagen het recht deze kosteloos retourneren.

Prijs :
€ 34.78
Adaptor :
voor Dell
Kleur :
Zwart
Conditie :
Nieuw

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie

Beschrijving

Deze Dell CYDWV Accu is de beste keuze voor uw laptop. Vervangende (niet originele) accu / oplaadbare batterij die volledig compatible is met het origineel. Kwaliteit en veiligheid ,Deze Accu Dell CYDWV bevat hoogwaardige technische onderdelen en is getest volgens de strenge CE veiligheidsnormen. Deze accu CYDWV is tevens beveiligd tegen overladen en kortsluiting en heeft geen last van het geheugen effect. Op deze Dell CYDWV batterij zit 2 jaar volledige garantie. Tevens heeft u 45 dagen het recht de accu kosteloos te retourneren zonder opgave van reden. De juiste accu en de beste prijs! Deze accu voldoet aan de strengste Europese eisen en richtlijnen.

Deze accu voor uw laptop is geproduceerd door een ISO9001 gecertificeerde fabrikant (dus volgens de hoogste kwaliteitsnormen) en voldoet aan alle Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (zowel RoHS als CE-markering). Deze accu is tevens beveiligd tegen overladen en kortsluiting en heeft geen last van het geheugen-effect (luie accu). Door deze kwaliteitsaccu voor uw laptop zal uw laptop weer als nieuw zijn en zult u een stuk langer zonder gebruik te maken van netspanning kunnen werken.

Hoe gaat mijn Dell CYDWV Laptop Accu langer mee?

1. Stel de batterij CYDWV niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de batterij. Laat de accu dus niet in de zon liggen, niet te dicht bij een hittebron en zeker niet in de auto op een hete dag.

2. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de CYDWV laptop batterij en de laptop zelf.

3. Stel de batterij nooit bloot aan vorst, hitte, vocht of regen. Leg de Dell CYDWV batterij nooit in een vriezer, oven of magnetron.

4. Laat de CYDWV batterij niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.

5.Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL: service@kopenaccu.com.

Wanneer jouw Laptop Accu helaas stuk is, kun je deze Laptop Accu uitstekend als vervanging gebruiken. Maar het is ook handig om een reserve accu te hebben, voor het geval dat de originele defect gaat, of voor onderweg bijvoorbeeld. Zo heb je altijd een extra volle accu bij je voor in de trein, in het park of op een lange vlucht.

  Compatible met de volgende modellen:

 • DELL Vostro 3400
 • DELL Vostro 3500
 • DELL Vostro 3700

  Geschikt voor de volgende partnummers:

 • Dell 04D3C
 • Dell 04GN0G
 • Dell 0TXWRR
 • Dell 312-0997
 • Dell 312-0998
 • Dell 4JK6R
 • Dell 7FJ92
 • Dell CYDWV
 • Dell Y5XF9