Home > Laptop Dell Accu> Accu Alienware P08G Series

Laptop Accu Dell Alienware P08G Series

batterij voor DELL Alienware P08G Series batterij certificering

Nieuwe Laptop Accu Alienware P08G Series Dell (85Wh 11.1 V)

De Alienware P08G Series Laptop Accu biedt een combinatie van duurzaamheid, mobiliteit en geweldige prestaties met beveiliging en probleemloze compatibiliteit.

Prijs :
€ 65.98
Type Accu:
Li-ion
Kleur :
Negro
Spanning :
11.1 V
Capaciteit :
85Wh

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie
batterij voor DELL Alienware P08G Series batterij certificering

DELL Alienware P08G Series AC Adapter

Deze DELL Alienware P08G Series Accu is de juiste keus voor u! De accu is voorzien van 2 jaar volledige garantie en u heeft 45dagen het recht deze kosteloos retourneren.

Prijs :
€ 34.78
Adaptor :
voor Dell
Kleur :
Zwart
Conditie :
Nieuw

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie

Beschrijving

Dit is een gloednieuwe batterij van de vervanging van de Accu DELL Alienware P08G Series. Er zijn twee belangrijke onderdelen binnen uw pak van de batterij te letten bij het kopen van een nieuwe batterij van de computer. De kwaliteit van de accu's lithium-ion cellen en de kwaliteit van de computerchip instellen in het pak van de batterij. Deze batterij is gebouwd met de beste onderdelen, niet de goedkoopste.

Deze batterij bevat de allerbeste Li-ion cellen op de markt van Samsung. Een belangrijke specificatie zoekt met oplaadbare batterijen is de mAh (milli amp uur) beoordeling of w/h (Watt uur). Deze batterij wordt begroot op 85Wh. Dit is de hoogste rating beschikbaar voor een 6-cel batterij pack. Hoe hoger de mAh, rating, hoe langer uw batterij wordt uitgevoerd vooraleer op nood voor opnieuw worden opgeladen. Er zijn geen compatibiliteitsproblemen als uw bestaande batterij wordt begroot op 85Wh of een lagere Whr. simpel gezegd, meer is beter. En ja, deze batterij is waarschijnlijk beter dan het origineel!

De andere belangrijk onderdeel binnen de battery pack is de computer chipset waarin de programma-interface met uw laptop de batterij meter software en belangrijke veiligheidsvoorzieningen die controleert wanneer aan lading en stop het opladen van uw batterij. Texas Instruments hoogste inkeping componenten gebruiken we voor dit.

Al onze producten dragen een volledige 2 jaargarantie en elke batterij is opgeladen en getest voordat deze wordt afgeleverd.

Wij bieden een 45 dagen geld terug garantie als u niet volledig tevreden bent. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze batterijen, betalen wij voor alle scheepvaart kosten als ons product niet wordt uitgevoerd in de eerste 45 dagen hebt u onze batterij, zelfs als het is niet onze schuld. (PS-als je laptop niet helemaal inschakelt zal wanneer aangesloten-in, u moet een nieuwe ac power adapter vinden op de onderkant van deze pagina) Voel je vrij om te bellen voor technische ondersteuning.

Hoe gaat mijn DELL Alienware P08G Series Laptop Accu langer mee?

1. Stel de batterij Alienware P08G Series niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de batterij. Laat de accu dus niet in de zon liggen, niet te dicht bij een hittebron en zeker niet in de auto op een hete dag.

2. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de Alienware P08G Series laptop batterij en de laptop zelf.

3. Stel de batterij nooit bloot aan vorst, hitte, vocht of regen. Leg de DELL Alienware P08G Series batterij nooit in een vriezer, oven of magnetron.

4. Laat de Alienware P08G Series batterij niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.

5.Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL: service@kopenaccu.com.

Wanneer jouw laptop accu helaas stuk is, kun je deze laptop accu uitstekend als vervanging gebruiken. Maar het is ook handig om een reserve accu te hebben, voor het geval dat de originele defect gaat, of voor onderweg bijvoorbeeld. Zo heb je altijd een extra volle accu bij je voor in de trein, in het park of op een lange vlucht.

  Compatible met de volgende modellen:

 • DELL Alienware M15x Series
 • DELL Alienware P08G Series

  Geschikt voor de volgende partnummers:

 • Dell 312-0207
 • Dell 312-0210
 • Dell D951T
 • Dell F681T
 • Dell HC26Y
 • Dell M15X6CPRIBABLK
 • Dell M15X9CEXIBATLK
 • Dell NGPHW
 • Dell SQU-722
 • Dell SQU-724