Home > Laptop Accu Dell > Accu Dell 8P6X6

Dell 8P6X6 Laptop Accu

batterij voor Dell 8P6X6

batterij certificering

Laptop Accu 8P6X6 Dell Laagste Prijs (63Wh 14.8V)

Deze 8P6X6 Laptop Accu altijd voorradig en direct leverbaar.De Dell Accu met 2 jaar garantie en de volgende werkdag geleverd!

Prijs :
€ 69.89
Type Accu:
Li-ion
Kleur :
Zwart
Spanning :
14.8V
Capaciteit :
63Wh

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie
batterij voor Dell 8P6X6

batterij certificering

Dell 8P6X6 AC Adapter

Nieuw en goede prijs Dell 8P6X6 laptop accu.Deze accu Dell 8P6X6 is voorzien van hoog waardige Li-ion cellen.

Prijs :
€ 34.78
Adaptor :
voor Dell
Kleur :
Zwart
Conditie :
Nieuw

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie

Beschrijving

Accu Dell 8P6X6 is de beste keuze voor uw laptop. De 8P6X6 batterij uit kopenaccu.com levert macht wanneer nodig is en waar je het nodig hebt. De accu is 100% identiek aan de originele batterij en is geproduceerd volgens de hoogste Europese kwaliteitsnormen en heeft extreem lange levensduur. Het is speciaal ontworpen voor de stroombehoeften van uw 8P6X6 Dell laptop Accu en zal helpen u macht u uw laptop in het kantoor, zakenreizen of vakanties. Onze 8P6X6 laptop batterij is een hoge kwaliteit en 2 jaar garantie.

Deze accu voor uw laptop is geproduceerd door een ISO9001 gecertificeerde fabrikant (dus volgens de hoogste kwaliteitsnormen) en voldoet aan alle Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (zowel RoHS als CE-markering). Deze accu is tevens beveiligd tegen overladen en kortsluiting en heeft geen last van het geheugen-effect (luie accu). Door deze kwaliteitsaccu voor uw laptop zal uw laptop weer als nieuw zijn en zult u een stuk langer zonder gebruik te maken van netspanning kunnen werken.

Hoe gaat mijn Dell 8P6X6 Laptop Accu langer mee?

1. Stel de batterij 8P6X6 niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de batterij. Laat de accu dus niet in de zon liggen, niet te dicht bij een hittebron en zeker niet in de auto op een hete dag.

2. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de 8P6X6 laptop batterij en de laptop zelf.

3. Stel de batterij nooit bloot aan vorst, hitte, vocht of regen. Leg de Dell 8P6X6 batterij nooit in een vriezer, oven of magnetron.

4. Laat de 8P6X6 batterij niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.

5.Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL: contact@kopenaccu.com.

Wanneer jouw laptop accu helaas stuk is, kun je deze laptop accu uitstekend als vervanging gebruiken. Maar het is ook handig om een reserve accu te hebben, voor het geval dat de originele defect gaat, of voor onderweg bijvoorbeeld. Zo heb je altijd een extra volle accu bij je voor in de trein, in het park of op een lange vlucht.

    Compatible met de volgende modellen:

  • Dell Alienware M11x
  • Dell Alienware M11x R3
  • DELL Alienware M14x

    Geschikt voor de volgende partnummers:

  • Dell 8P6X6
  • Dell PT6V8