Laptop Accu Asus X551C

batterij voor Asus X551C batterij certificering

37Wh 14.4V Asus X551C Accu Laptop Kopen Snelle levering

100% van het originele product + snelle levering + 2 jaar garantie + rendement van 45 dagen bij Kopenaccu.com.

Prijs :
€ 69.30
Type Accu:
Li-ion
Kleur :
Zwart
Spanning :
14.4V
Capaciteit :
37Wh

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie
batterij voor Asus X551C batterij certificering

Asus X551C AC Adapter

Deze Asus X551C Accu is de beste kwaliteit als vervanging voor uw originele accu,accu voldoet aan de strengste Europese eisen en richtlijnen.

Prijs :
€ 34.78
Adaptor :
voor Asus
Kleur :
Zwart
Conditie :
Nieuw

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie

Beschrijving

Dit gloednieuwe 37Wh 14.4V vervangende Asus X551C Accu is gemaakt met high-grade Li-ion cellen van Samsung, LG, Panasonic om maximale prestaties te garanderen. Deze vervangende Asus X551C Batterij pack is speciaal ontworpen met multiple-bescherming circuit voor maximale veiligheid. De behuizing van de Asus X551C Batterij pack is gemaakt van niet brandbaar en zeer duurzaam plastic, dat is brand achtergebleven en vermijdt schade wanneer gedaald van lage hoogten.

Deze accu voor uw laptop is geproduceerd door een ISO9001 gecertificeerde fabrikant (dus volgens de hoogste kwaliteitsnormen) en voldoet aan alle Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (zowel RoHS als CE-markering). Deze accu is tevens beveiligd tegen overladen en kortsluiting en heeft geen last van het geheugen-effect (luie accu). Door deze kwaliteitsaccu voor uw laptop zal uw laptop weer als nieuw zijn en zult u een stuk langer zonder gebruik te maken van netspanning kunnen werken.

Deze Asus X551C Accu Laptop bevat geavanceerde elektronische componenten en is getest in overeenstemming met de zeer strikte CE-normen.
De specificaties van deze generieke type Asus X551C batterij reageren in alle opzichten op de normen van de oorspronkelijke fabrikant.
Voor alle accu's is het gat van één volt in de spanning verwaarloosbaar. De compatibiliteit met uw originele batterij is dus perfect bewaard gebleven. Lagere standaard systeem, tot 30% korting! Lange levensduur van de batterij, geen geheugeneffect.
CE-standaard batterij, 24-maanden garantie.
Het individuele kwaliteitscontrole systeem zorgt voor uw veilige keuze op al onze producten die ook volledig ondersteund worden.
Geïntegreerde bescherming tegen overspanning, oververhitting en kortsluiting.
Lange levensduur dankzij de kwaliteit cellen.
Deze Accu voor Asus X551C kan worden opgeladen met behulp van de standaard lader (meegeleverd met uw apparaat).

Hoe te registreren een Asus X551C laptop batterij die niet zal worden gebruikt voor een lange tijd?

Moet het opslaan van een batterij zonder elektriciteit of voltooien verliest een uitgeputte accu activiteit na lange termijn behoud, zelfs dit zou leiden tot controle van de bescherming van automatische vergrendeling circuits en kan niet worden gebruikt weer een volledig opgeladen accu ook niet is passende. Om ons te houden, wij adviseren u om te houden van een batterij met 40% van de macht, en plaats deze op een koele en droge plaats, bij ongeveer 20 ° C. is de beste temperatuur. Wij stellen ook voor u een batterij één keer per maand, voor wat uw batterij een goede conditie houden zal zonder beschadiging van uw batterij.

Wanneer jouw laptop accu helaas stuk is, kun je deze laptop accu uitstekend als vervanging gebruiken. Maar het is ook handig om een reserve accu te hebben, voor het geval dat de originele defect gaat, of voor onderweg bijvoorbeeld. Zo heb je altijd een extra volle accu bij je voor in de trein, in het park of op een lange vlucht.

  Compatible met de volgende modellen:

 • Asus A41
 • Asus X451
 • Asus X451C
 • Asus X451CA
 • Asus X45LI9C
 • Asus X551
 • Asus X551C
 • Asus X551CA

  Geschikt voor de volgende partnummers:

 • A41N1308
 • A41N1319