Home > Laptop Accu Asus > X202 Accu Asus

Asus X202 Accu Laptop

batterij voor ASUS X202

batterij certificering

Laptop Accu Asus X202 Online (5136mAh 7.4V)

Kopen kies je voor topkwaliteit accu ASUS X202 ! Met deze perfect passende X202 accu kun je lekker lang draadloos laptop.

Prijs :
€ 65.64
Type Accu:
Li-ion
Kleur :
Zwart
Spanning :
7.4V
Capaciteit :
5136mAh

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie
batterij voor ASUS X202

batterij certificering

ASUS X202 AC Adapter

Nieuw en Beste Accu X202 laptop.Deze Asus X202 5136mAh 7.4V Accu is voorzien van hoogwaardige Li-ion cellen.

Prijs :
€ 34.78
Adaptor :
voor Asus
Kleur :
Zwart
Conditie :
Nieuw

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie

Beschrijving

Dit merk nieuwe Accu X202 Asus vervangende batterij voor ASUS X202 laptop is gemaakt met hoogwaardige Li-ion cellen van Samsung, LG, Panasonic, om ervoor te zorgen maximale prestaties. Deze vervanging pak van de batterij van de ASUS X202 is speciaal ontworpen met meerdere-bescherming circuit voor maximale veiligheid. De behuizing van de ASUS X202 Pak van de batterij bestaat uit niet brandbare en zeer duurzaam kunststof, die is vuur achterlijk en voorkomt schade wanneer gelaten vallen van lage hoogte.

Alle onze hoogwaardige vervangende accu's voor ASUS X202 laptop heb getest en bewezen wedstrijd en/of hoger zijn dan de oorspronkelijke prestatie van de batterij van de Asus en zijn 100% compatibel met de specificaties van de fabrikant van het originele. Elk stukje van onze vervangende batterij voor ASUS X202 is getest en gevalideerd op Asus systemen om de veiligheid voor uw Asus laptop. Deze batterij voor ASUS X202 wordt geleverd met 2 jaar beperkte garantie.U kunt deze korting X202 laptop batterij met lage prijs.Snel Geleverd! Deze accu voldoet aan de strengste Europese eisen en richtlijnen.

De beste accu voor ASUS X202 de beste prijs !

Onze garantie: 100% nieuw + 2 jaar garantie + 45 dagen geld terug + 100% Veilig Winkelen Garantie + Snelle verzending.

Het kan natuurlijk ook zijn dat door het vele gebruik, de accu sterkte is verloren. Dit kan ook een goede reden zijn voor een nieuwe accu.

Een extra batterij kan handig zijn voor het geval jij bijvoorbeeld lang in de auto moet zitten of een lange wandeling maakt.

Dan zorgt een extra opgeladen accu ervoor dat jij altijd bereikbaar blijft.

Diedt alleen de beste kwaliteit laptop batterij, waardoor u met alle vertrouwen kunt winkelen.

ASUS X202 Laptop Accu Met hoge Voldoet aan alle veiligheids- en compatibiliteitseisen

Hoe gaat mijn ASUS X202 laptop accu langer mee?
1. Stel de batterij X202 niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de batterij. Laat de accu dus niet in de zon liggen, niet te dicht bij een hittebron en zeker niet in de auto op een hete dag.

2. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de X202 laptop batterij en de laptop zelf.

3. Stel de batterij nooit bloot aan vorst, hitte, vocht of regen. Leg de ASUS X202 batterij nooit in een vriezer, oven of magnetron.

4. Laat de X202 batterij niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.

5.Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. EMAIL: contact@kopenaccu.com.

Wanneer jouw laptop accu helaas stuk is, kun je deze laptop accu uitstekend als vervanging gebruiken. Maar het is ook handig om een reserve accu te hebben, voor het geval dat de originele defect gaat, of voor onderweg bijvoorbeeld. Zo heb je altijd een extra volle accu bij je voor in de trein, in het park of op een lange vlucht.

  Compatible met de volgende modellen:

 • ASUS X202
 • ASUS X202E
 • ASUS Eee PC X202
 • ASUS Eee PC X202E
 • ASUS VivoBook X202
 • ASUS VivoBook X202E

  Geschikt voor de volgende partnummers:

 • Asus C21-X202