Home > Accu Asus Laptop> Accu U36J

Accu voor Asus U36J Laptop

batterij voor ASUS U36J batterij certificering

 Laptop Accu ASUS U36J (4400mAh 14.4V) Lage Prijs

Een vervangende Asus accu (batterij) voor U36J uw laptop kunt u hier kopen. Vrijwel alle modellen leverbaar. Gemakkelijk achteraf betalen en direct bezorgd.

Prijs :
€ 50.83
Type Accu:
Li-ion
Kleur :
Zwart
Spanning :
14.4V
Capaciteit :
4400mAh

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie
batterij voor ASUS U36J batterij certificering

ASUS U36J AC Adapter

Een laptop accu U36J verliest geleidelijk vermogen. Hoe lang een accu meegaat, hangt af van je verbruik. Wij geven je tips om de accuduur te verlengen.

Prijs :
€ 34.78
Adaptor :
voor Asus
Kleur :
Zwart
Conditie :
Nieuw

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie

Beschrijving

Deze U36J accu is van hoge kwaliteit voor de scherpst mogelijke prijs die wij kunnen bieden. Elke accu in onze webshop is uitvoerig getest volgens onze strenge kwaliteitsrichtlijnen en levert daarom absoluut optimale prestaties. Wij staan voor 100% achter ons product en kunnen daarom 45 dagen "Niet goed, geld terug" aanbieden voor deze ASUS U36J accu.

Op deze accu U36J zit een garantie van 2 jaar. Mocht er binnen deze periode een defect voordoen dat niet is veroorzaakt door externe schade, dan heeft u recht op een vervangend model. Het betreft hier een carry-in garantie dus draagt u zelf zorg voor het retourneren van de accu naar ons adres maar zorgen wij kosteloos voor een nieuwe wanneer het een garantiegeval betreft.

Mocht u na aanschaf van deze accu alsnog niet tevreden zijn over de kwaliteit van het product? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen. Mochten we er niet uitkomen, dan mag de accu binnen 45 dagen teruggestuurd worden en behoudt u het recht om het volledige aankoopbedrag teruggestort te krijgen.

1. Hoe te onderhouden uw Laptop accu U36J ?

Vuile batterij connector is meestal de dominante factor die resulteren in sommige hoofdproblemen van batterijen en laders. Na het gebruik van de laptop batterij, probeer te gebruik een schone, zachte en droge doek voor het reinigen van de metalen connectoren van uw asus laptop batterij. Neem de batterij uit uw machine wanneer het niet wordt gebruikt.

2. Hoe bewaart u uw U36J laptop accu?

De U36J laptop batterij leven wordt verlaagd als de batterij wordt geplaatst rond magnetisch veld zoals televisie. Houd het uit de buurt van metalen voorwerpen te vermijden kortsluiting. Het is sterk aanbevolen om de plaats van de batterij in een koele en droge voorwaarde.

3. Heb je geen problemen met onze U36J computer batterijen gevonden?

Als u eventuele fouten van de objectbeschrijving en sommige andere eigenschappen van U36J computer batterijen op onze website vinden, stuur ons een email. Wij zullen waarderen uw aankoop en hulp!

  Compatible met de volgende modellen:

 • ASUS U36
 • ASUS U36J
 • ASUS U36JC
 • ASUS U36S
 • ASUS U36SD

  Geschikt voor de volgende partnummers:

 • Asus A41-U36
 • Asus A42-U36