Home > Accu/Batterij Asus > Accu R753UX

Accu Asus R753UX

batterij voor Asus R753UX

batterij certificering

Accu voor Asus R753UX 38WH 7.6V

Deze accu voor R753UX laptop is geproduceerd door een ISO9001 gecertificeerde fabrikant (dus volgens de hoogste kwaliteitsnormen) en voldoet aan alle Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (zowel RoHS als CE-markering).

Prijs :
€ 92.66
Type Accu:
Li-ion
Kleur :
Noir
Spanning :
7.6V
Capaciteit :
38WH

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie
batterij voor Asus R753UX

batterij certificering

Asus R753UX AC Adapter

Deze accu Asus R753UX is Compatible met de volgende modellen diverse laptops en notebooks. Deze batterij R753UX voldoet aan de strengste eisen en richtlijnen.

Prijs :
€ 34.78
Adaptor :
voor Asus
Kleur :
Zwart
Conditie :
Nieuw

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie

Beschrijving

Deze Asus R753UX Accu is de juiste keus voor u! De accu is voorzien van 1 jaar volledige garantie en u heeft 60 dagen het recht deze kosteloos retourneren mocht u niet tevreden zijn.

Deze Vervangende (niet originele) Asus R753UX accu / batterij die volledig compatible is met het origineel. Dankzij de nieuwste technologie wordt de maximale capaciteit geboden en blijft de accu Asus R753UX fit zelfs wanneer hij wordt opgeladen voordat hij geheel ontladen is. De accu is beveiligd tegen kortsluiting, overbelasting en oververhitting.

  100% compatible/uitwisselbaar met de originele accu
  Allerhoogste kwaliteit Asus R753UX batterij door A-kwaliteitscellen
  Kwaliteit, betrouwbaarheid, 2 jaar garantie.
  60 dagen niet goed.
  Beveiligd tegen kortsluiting, overbelading, oververhitting en explosiegevaar..
  Accu Asus R753UX voldoet aan alle veiligheids- en compatibiliteitseisen !

R753UX Accu

Deze accu is voorzien van 24 maanden volledige garantie en een 45 dagen niet goed, geld terug regeling. De R753UX accu is geschikt voor meerdere Asus laptop modellen. Onderaan deze tekst vindt u de lijst met alle geschikte laptop modellen. De accu levert 7.6V en 38WH.

R753UX Accu Volt

Elk accu heeft een bepaald voltage, dat wordt bepaald door de cellen die in de accu zitten. Dit voltage geeft de spanning aan die de laptop accu levert. Deze spanning dient gelijk te zijn aan het voltage van uw originele Asus accu. Een verschil tot 0,5V is echter toegestaan en zal in geen geval tot problemen leiden. Is het verschil groter, dan is het verstandig te zoeken op R753UX in de webshop om te kijken of de accu in een ander voltage verkrijgbaar is. Is dit niet het geval, dan kunt u het best contact opnemen met ons op inf@123laptoponderdelen.nl. In sommige gevallen kan een accu zelf het voltage bepalen. Onze medewerkers kunnen u van deze informatie voorzien.

Laptop Accu Amperage

Het ampère uur, meestal uitgedrukt in mAh (milliampère-uur), staat voor de lading die een R753UX Accu kan houden. Indien deze waarde hoger is, kan de accu meer lading houden. Dit betekent dus dat de laptop met deze accu langer kan draaien zonder aangesloten te hoeven worden aan de netstroom. Het mag in ieder geval afwijken, het ampère-uur bepaalt in geen geval of de R753UX accu wel geschikt is voor uw laptop. Voor sommige accu's bieden we verschillende ampèrages aan. Accu's met een aanzienlijk hoger ampère-uur (50% verschil of meer) steken vaak wel uit aan de onderkant of aan de achterkant van de laptop. U kunt met vragen over het ampèrage altijd contact opnemen met info@123laptoponderdelen.nl.

Gebruik Lithium-ion Accu

Deze R753UX laptop accu bevat hoogwaardige lithium-ion cellen. In tegenstelling tot oudere technieken hoeven door het gebruik van deze cellen deze accu's niet volledige opgeladen te worden om 100% efficientie te halen. De accu kan op elk moment geladen of losgekoppeld worden en behoud altijd zijn volledige vermogen. Lithium-ion accu's verliezen echter wel altijd over tijd een bepaalde capaciteit, ook wanneer u deze niet gebruikt. Dit verlies is het laagste tussen de 40% en 60%. Indien u de R753UX accu langere tijd niet gebruikt kunt u deze het best naar ongeveer 50% laden en koel bewaren, om zo de capaciteit zo hoog mogelijk te houden.

  Compatible met de volgende modellen:

 • Asus R753UA
 • Asus R753UB
 • Asus R753UJ
 • Asus R753UV
 • Asus R753UW
 • Asus R753UX

  Geschikt voor de volgende partnummers:

 • Asus C21N1515