Home > Accu Asus > Accu voor A42-G75

Laptop Accu Asus voor A42-G75

batterij voor Asus A42-G75 batterij certificering

Beste Vervangende Laptop Accu voor Asus A42-G75 (5200mAh 14.4v)

Deze A42-G75 Accu is de beste keuze voor uw laptop.Vervangende (niet originele) accu / oplaadbare batterij die volledig compatible is met het origineel.

Prijs :
€ 65.54
Type Accu:
Li-ion
Kleur :
Zwart
Spanning :
14.4v
Capaciteit :
5200mAh

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie
batterij voor Asus A42-G75 batterij certificering

Asus A42-G75 AC Adapter

Nieuw en lage prijs Asus A42-G75accu. Deze Asus A42-G75 accu is voorzien van hoog waardige Li-ion cellen.Bij Replace direct Gratis verzending & Retour.

Prijs :
€ 34.78
Adaptor :
voor Asus
Kleur :
Zwart
Conditie :
Nieuw

Garantie :
24 maanden Garantie,45-dagen geld terug garantie

Beschrijving

  Accu Asus A42-G75 Je laptop is toe aan en nieuwe accu. Zo kun je jouw laptop weer net zo lang zonder netstroom gebruiken zoals voorheen. Weer langer werken op een lading, thuis én onderweg. Wij vinden dit dan ook de beste keus wanneer je op zoek bent naar een nieuwe laptop accu. De accu is gemakkelijk zonder gereedschap te vervangen.

  Deze Li-ion batterij is een kwaliteitsproduct. De accu is 100% identiek aan de originele batterij en is geproduceerd volgens de hoogste Europese kwaliteitsnormen en heeft extreem lange levensduur. Deze lange levensduur betekent dat de batterij een groot aantal keren kan worden opgeladen. Daarnaast ontlaadt de batterij langzaam waardoor de accu lange tijd na opladen nog werkt.

  Deze accu voor A42-G75 laptop is geproduceerd door een ISO9001 gecertificeerde fabrikant (dus volgens de hoogste kwaliteitsnormen) en voldoet aan alle Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (zowel RoHS als CE-markering). Deze accu is tevens beveiligd tegen overladen en kortsluiting en heeft geen last van het geheugen-effect (luie accu). Door deze kwaliteitsaccu voor uw laptop zal uw laptop weer als nieuw zijn en zult u een stuk langer zonder gebruik te maken van netspanning kunnen werken.

  Is de accu geschikt voor je laptop?
  Deze accu is geschikt voor meerdere laptop modellen. Onderaan deze pagina hebben we een overzicht gemaakt van de meest voorkomende modellen waarin de accu past. Staat je model er niet bij, neem dan gerust even contact met ons op, we checken graag voor je of de accu compatible is. Daarnaast kun je controleren of het partnummer (zie onderkant oude accu) in de lijst staat met compatible partnummers (zie tabblad “Part nummers”).

  A42-G75 Accu, de verschillende smaken
  De capaciteit wordt aangegeven in het aantal mAh en bepaalt de werkingsduur van de laptop accu. Wanneer je zo lang mogelijk wilt werken op je laptop, zonder stopcontact in de buurt, kies dan voor een laptop accu met een zo hoog mogelijk aantal mAh.

  Tips & Tricks
  We helpen je graag om optimaal te kunnen genieten van je nieuwe Asus A42-G75 accu. Wist je bijvoorbeeld dat het regelmatig defragmenteren van je harde schijf en het schoonhouden van de accu contactpunten bijdragen aan een langere accuduur? Maar ook zaken als het verlagen van de prestaties wanneer je bijvoorbeeld allen aan het typen bent of het dimmen van het scherm helpen hieraan mee. Lees alle tips op de pagina "Laptop accu - 10 tips voor een langere levensduur"

  CompatibleCompatible met de volgende modellen:

 • ASUS G75
 • ASUS G75V
 • ASUS G75VM
 • ASUS G75VW
 • ASUS G75VX
 • ASUS G75 3D
 • ASUS G75V 3D
 • ASUS G75VM 3D
 • ASUS G75VW 3D
 • ASUS G75VX 3D

  Geschikt voor de volgende partnummers:

 • Asus A42-G75